ANKARA / SİNCAN - Sincan İlkokulu

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayfer Yıldırım'ın da katıldığı İHH-İyilikte Yarışan Sınıflar toplantısında okulumuz öğrencisi Kuzey Devecioğlu İyilik Elçisi seçilmiştir.

Şbt

Halk Oyunu Ekibimiz katıldıkları yarışmada Ankara dördüncüsü olmuştur. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri okulumuzda öğretmenlik uygulaması, okul deneyimi ve topluma hizmet çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Şbt

Okulumuzda yürütülen projelerden biri olan 'Yetim Kardeşim Var' projesi bilgilendirme toplantısı konferans salonumuzda yapıldı. Katılımcılara teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3-C sınıfı öğrencilerimiz resim atölyemizde krepon kağıdı ile etkinlik gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Şule KARAGÖZ'e teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 4-R sınıfı öğrencisi Mehmet Efe EKİCİ, 'Kyokıshın' spor dalında Minik-Yıldızlar kategorisinde Antalya'da düzenlenen turnuvada ülkemize 'Avrupa Şampiyonu' derecesini kazandırarak büyük bir başarı göstermiştir. Bizleri bu başarı ile gururlandıran öğrencimizi tebrik eder, yetişmesinde emeği geçen ailesine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Şampiyonumuza; başarılarla dolu bir spor hayatı diliyoruz.

Şbt

Okulumuz 4-L sınıfı öğrencilerimiz yaşam beceri atölyemizde pizza hazırladı, portakalların suyunu sıktı, vitamin dolu bir gün geçirdi. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz  Esra GÖBÜTOĞLU'na teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3-L sınıfı öğrencilerimiz atık iplerden kuşlar ürettiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Ferda BEYAZIT'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 4-F sınıfı öğrencilerimiz tasarım fikirlerini akranları ile paylaştı. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Çisem AYDIN'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 4-F sınıfı öğrencilerimiz resim atölyemizde etkinlik gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Çisem AYDIN'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 2-F sınıfı öğrencilerimiz 'Deyimler',  'Atasözleri' ve 'Atatürk Albümü' çalışmalarını sergilediler. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Kadriye KARABOĞA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Başkent Öğretmen Atölyeleri Şubat ayı çalışmamız okulumuzun Rehber Öğretmeni Fatma TEZCAN tarafından planlanan 'Etkili İletişim' sunumu ile gerçekleşti. Katılımcılara teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3-R sınıfı öğrencilerimiz düğme dikme etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Esma BAŞ ALDATMAZ 'a teşekkür ederiz.

Şbt

2-M sınıfı öğrencileri e Twinning kapsamında 'Kardeşime Kitap Okuyorum' projesine başladılar.

Bu proje ile öğrencilerimizin okuma ile ilgili olumlu kazanımlar edinmesi ve kardeşleriyle  bu güzel davranışı kalıcı hale getirmeleri hedeflenmektedir.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ankara'da yapımı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesinin toplu açılışını okulumuzda düzenlenen törenle yaptı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir yılda 6 bine yakın tasarım beceri atölyesinin açıldığına işaret ederek, "Bu sadece Bakanlığın merkez teşkilatının arzusuyla olacak bir şey değil. Bu konu, bir eğitim hareketine de dönüşmüş vaziyette." dedi.

Konuşmasına, "Bugün benim özel olarak mutlu olduğum bir gün." sözleriyle başlayan Selçuk, tasarım beceri atölyelerini, bütün okullarda görmek istediğini belirtti.