ANKARA / SİNCAN - Sincan İlkokulu

Ock

Türk proje ekibi toplantısı gerçekleştirildi ve 3. sanal öğrenci buluşmasına öğrencilerin katılımı tartışıldı. Öğrencilerin çalışmaları incelendi.

Ock

Okulun girişinde Erasmus köşesi hazırlandı. Panolar öğrenciler, öğretmenler ve okula gelen her misafirin proje ile ilgili her türlü etkinliği ve hareketliliği görebilmesi için canlı tutulmaktadır.

Ock

Letonya, Hırvatistan, Polonya, Romanya, İspanya ve Türkiye'den tüm proje ortaklarının koordinatörleri ve proje ekibi üyelerinin sanal bir proje toplantısı gerçekleştirildi. Tüm ortaklar, pandemi ile ilgili olarak okullarda gerçekleştirilebilecek ilk faaliyetler üzerinde anlaştılar. Toplantı Zoom platformu üzerinden gerçekleştirildi.

Ock

İkinci zoom toplantısı her ülkeden çeşitli öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle sadece bir öğrenci ile katıldık. Öğrenciler Dünya Çocuk Hakları Günü'nü anlattılar. Toplantı kaydı projenin e-twinning sayfasındadır.

Ock

Proje çalışmalarımız okulumzda devam ediyor. Velilerimize ve öğrencilerimize projemizin çalışmaları anlatılıyor.

Ock

Erasmus+ projemizin faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimiz teknolojii ile eğitimi birleştiriyor.

Ock

Her ülkeden öğrencinin katıldığı ilk zoom toplantısı uzaktan gerçekleştirildi. Öğrenciler birbirleriyle tanışıp sohbet ettiler. Toplantı Avrupa Dil Günü'nde gerçekleştirildi. Toplantının kaydı, sürücü platformunda ve e-twinning'teki proje sayfasında yayınlandı.

Ock

Edu Tech projemizin sanal toplantısı yapıldı. Tüm proje ortaklarının proje koordinatörlerini tanıtmak için sanal bir toplantı düzenlendi: Türkiye (Selin Akgündüz), Hırvatistan (Melita Krstić), Letonya (Indra Kalniņa), Polonya (Anna Badzio), Romanya (Amelia Ciurte), İspanya (katılmadı).

Ock

EDU-TECH Erasmus+ projemiz başladı. Öğretmen, öğrenci,velilerimize ve çevre okullara anlatılan projemiz okulumuzdaki eğitim ortamını canlandıracaktır.

Ara

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamındaki 2022-1-TR01-A121-SCH-000060410 numaralı projenin açılış toplantısı 26 Aralık 2022 tarihinde saat 09.00-16.30 arasında, Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Okul Müdürümüz Emin KÖFÜN ve Müdür Yardımcımız Fatma KOCABAY, projenin yürütülmesiyle ilgili süreç hakkında bilgi sahibi oldu.

Ock

OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN PROJEMİZ İLE TANGRAM SAYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN SOYUT DÜŞÜNME BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ. EĞLENEREK ÖĞRENİYORUZ :)

Ara

Öğrencilerimizin çalışmaları ile hazırlanan 15 Temmuz özel bültenimiz yayında.... Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. Okulumuzda da düzenlenen etkinliklerle yerli malı kullanma bilinci öğrencilerimize fark ettirildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Yerli malı haftası için hazırladığımız videoyu izlemek için tıklayınız.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 14.12.2022 tarihinde saat 10:00 da 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' konusunda velilerimize seminer verilmiştir. Rehberlik servisimize ve katılımcı velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda çalışmalarına başlayan e-Twinning projemiz WE LIKE MATHS; öğrencilerimize matematiği sevdirmeyi hedeflemektedir. Tüm proje ekibine başarılar dileriz.